Despre promovarea celor grași

Azi cea mai întâlnită știre în timeline e asta: Lena Dunham si Jeminma Kirke într-o campanie publicitară a unui brand de lingerie, fără retușare 다운로드. Și imaginile:

(Zara Mirkin and Harry Were, Lonely Girls ) Zara Mirkin and Harry Were, Lonley Girls

(Zara Mirkin and Harry Were, Lonely Girls ) Zara Mirkin and Harry Were, Lonley Girls

(Zara Mirkin and Harry Were, Lonely Girls )

(Zara Mirkin and Harry Were, Lonely Girls )

Și am sentimente controversate 아프리카티비 동영상 다운로드. Pe de o parte eu sunt contra body shaming, contra încadrării tuturor în unele standarde fixate. Înțeleg că toți suntem diferiți și corpurile respectiv Jdk 1.8 zip download. Și dacă sincer cred că asta e frumos. Pe de altă parte, prima ce văd eu în asemenea campanii e promovarea lenii/trândăviei. Și iată de ce.

E clar –  felul cum arată corpul nostru e influențat de 3 factori principali a) gene, b) hormoni și c) modul de viață 신광교회 다운로드. Bine, genele noi nu le alegem. Fonul hormonal un picuț, dar îl putem influența. Dar iată modul de viață pe care-l avem e 100% responsabilitatea fiecăruia 다운로드.

Sunt boli, joburi solicitante și copii mici care (îmi place să cred că temporar) pot constitui un impediment pentru a avea grijă de sine. Dar în restul cazurilor, fiecare e apt pentru a avea grijă de corpul său 앱스토어 유튜브. Un regim alimentar mai echilibrat, mai multă mișcare, mai des somn în loc de TV e minimum ce poate face un om pentru sine. Iar dacă nu o face și e deformat e doar problema sa 다운로드. Ceea ce mă deranjează este când acești oameni sunt promovați ca modele de comportament, curaj și nu mai știu ce. Asta e ca și cum ar promova zâmbetul unei persoane care nu s-a spălat pe dinți niciodată 날개셋 한글입력기. Da, e dreptul și libertatea ei să nu o facă, însă asta nu e un motiv pentru a-l aduce drept exemplu de naturalețe și self-respect.

Pentru promovarea diversității sunt persoane corpolente, dar îngrijite 다운로드. Te uiți la ele și vezi (în sens direct) că ele depun efort pentru a avea un mod sănătos de viață. Iată așa persoane – da, sunt un exemplu pe care îl poți prezenta lumii, pe care îl poți aduce adolescenților (și nu doar), persoane pe care le poți privi necontenit 다운로드.

Iskra Lawrence

Iskra Lawrence

Încă o dată: constituții și tipuri de corp sunt diferite (și individuale). Dar, indiferent de numărul de kg (că și celor slabi li se atribuie) persoanele pot fi neingrijite sau pot depune efort. E minunat că în ultimul timp sunt promovate și persoane departe de standardul 90-60-90, dar, dacă acestea ni se dau ca modele ar trebui să fie din categoria celor care se străduie să aibă un mod de viață cât mai sănătos.