7 lucruri care să nu le faci până la sfârșitul verii

  1. Nu te vopsi blond. Știu că e în trend iar și chiar Messi a făcut-o. Dar nu e momentul potrivit acum. Dacă o făceai la începutul verii – era altfel. Soarele și marea ar fi spațiul perfect pentru imaginea schimbată, acum e prea târziu, ori vei arăta ca un leopard ciopârțit în toamnă.
  2. Nu ignora fructele. Știu că frigăruile îs la putere acum, dar vara îi unica perioadă în care poți fi sigur că consumi fructele noastre proaspăt culese. Ca un apropo, avem și un drum al fructelor
  3. Nu rata nici o șansă să ajungi la mare. Au mai rămas doar 3-4 săptămâini că ea e bună nu doar de privit dar și să te scalzi în ea. Chiar dacă plouă, chiar dacă e noaptea.
  4. Nu consuma rose mai bătrân de un an. Vinul roze se bea doar proaspăt și doar în companie bună, seara pe terasă
  5. Nu urmări știrile politice. Ceea ce a rămas din vară nu merită să fie irosit pe prostiile care urmează să apară acolo
  6. Nu pierde nici o șansă să mergi pe jos. În primul rând faci pașii, în al doilea serile de august sunt cea mai frumoasă perioadă pentru plimbări, se întunecă devreme, stele, lună.
  7. Nu ieșiți în soare fără SPF. Republica Moldova are mai mult de 250 de zile însorite, din care cam 80 sunt vara. Protecția e necesară nu doar când faci sex.