la mare – prețuri și idei

Prima ce am înțeles cât îmi căutam o vacanță – trebuie să începi să cauți vacanța de prin martie – aprilie 베인 글로리 안드로이드. Dar astfel încât asta e târziu – să începem cu săritură directă, cu capul în vacanță. Sau ce poți face acum, repejor.

Ce pot afirma sigur – nu cumpăra de la agențiile de la noi – îs scumpe naibii și foarte complicate în comunicare online cele mai dese cazuri Lenovo download. Pentru mine a fost esențial anume prețul și disponibilitatea de a rezolva totul de pe telefon sau laptop.

Am ales să caut oferte pe vola și voi fi sincer – primele 4 încercări au fost eșecuri r studio 한글판. Am intrat, am rezolvat și a 2a zi primeam răspuns: nu mai avem loc în avion sau hotelul e rezervat în toatalitate. Triste istorii. Dar partea bună era în comunicare eficientă și politicoasă prin email 다운로드.

Într-un final am ales Corfu, care cu zbor (din Cluj, deși era opțiunea și București) plus cazare și două mese m-a costat jumătate din prețul cerut din cei din Chișinău 셜록 시즌4 3화. Frumos?

Plaja la care puteam ajunge în 10-15 minute de la hotel 네이버 티비 동영상. Pe care mai erau maxim vreo 10 oameni în mediu.

Pe de o parte s-ar părea că acest tranzit prin Cluj e un dezavantaj – dar numai dacă nu îți place să vizitezi orașe frumoase 평양레이서 다운로드. Dar asta deja e o altă istorie. Drumul Chișinău – Cluj e 320 de lei și face 12 ore. De la autogara din Cluj până la aeroport mai dai încă 20-25 de lei .ro

Zborul apropo foarte comod, 90 de minute și ești pe insulă, iar cât zbori primești o masă fierbinte și băuturi răcoritoare (alcool nu este, dar mi se pare firesc pentru o cursă care zboară ziua sau dimineața) 다운로드. Și chiar dacă e Blue Air – nu achiți nimic pentru masă. Comod și sănătos.

Asupra la ce aș vrea să atrag atenție deosebită – nu credeți totul ce scrie despre hotel pe site Puffin download. La mine se presupunea să fie la 300m dar presupun 300m erau în cazul în care săpăi o groapă ca să ajungi la apă, plaja cea mai apropiată era la 2km, ceea ce nu e atât de rău – un pic  de mișcare de 4 ori pe zi nu strică nimănui 다운로드. Dar la partea asta cu siguranță am fost mințit.

O altă recomandare: nu luați excursii de la ghid. Ghizii îs buni, dar numai pentru informări, dacă mergi de la hotel până în centru stațiunii absolut cu siguranță poți găsi aceiași ofertă pe care ți-a făcut-o el cu vreo 10-15 euro mai accesibil. Sigur.

Mulți povesteau despre faptul că mâncarea în Grecia e superbă. Eu nu m-am impresionat prea mult. Poate nu am mers la localurile potrivite, poate e vorba de zonă, dar mă așteptam la mai multe fructe de mare. În schimb vederile îs superbe la orice tavernă de pe mal. Prețul unei mese la amiază, pentru o persoană ar varia între 10-18 euro, depinde ce pofte ai.

Și mai e ceva: ia o cremă cu SPF bun. 20-30 mie nu mi-a fost destul, acum mă „cojesc” un pic pe unde și pe unde și ai grijă la aricii de mare, ei înțeapă rău

acești arici sunt foarte periculoși, am auzit că înțepăturile lor pot fi și letale, click pe imagine pentru detalii

Vacanță frumoasă, să povestești apoi cum a fost.