câți bani pe lună?

Dimineața mi-a trebuit să fac două drumuri rapide cu taxi, practic fără să mă opresc, cu același taxi 다운로드. Apoi am trecut pe la magazinul din stație de lângă serviciu să îmi iau 2 plăcinte și o smântănă la cafeaua de dimineață. În total 105 lei, în decurs de o oră între deșteptare și momentul în care am pășit în birou 다운로드.

Și acum stau și mă gândesc 알리미 다운로드. Câți bani îți trebuiesc ca să trăiești în Chișinău?
Chiria în mediu e cam 200 euro – 4200 lei. Plus facturile, vara când e cel mai ieftin = 4500-4700 pe apartament 원피스 442화 다운로드. Mâncare? Nu știu cât cheltuiți voi, dar cunoscând prețurile din localuri și magazine, presupun că bugetul mediu ar fi tot între 3 și 4 mii lei pe lună 17 어게인. Asta dacă vrei să te alimentezi sănătos, gustos și să ai și viață socială.

Și dacă se întâmplă că trebuie să faci vreun tratament (nu dă Doamne) sau vrei să îți cumperi o cămașă și o pereche de blugi 아모르파티 다운로드? 10k e suma minimă de care are nevoie un tânăr (conform legislației un om cu vârsta între 18 și 35 de ani) ca să poată trăi sinestător în acest oraș și să nu fie doar o piuliță care călătorește serviciu-casă cu cel mai ieftin transport și să mânânce doar cartofi cu ouă 27 din 31 de zile.

Tu ce salariu ai?