#winefriendly?

A câta ediție WineFriendly?
– A 3a
Ce nou poți povesti despre o degustare corectă a vinurilor, care se petrece a 3a dată?
– Ce poți povesti vechi?

Să începem că de data asta, toate degustările vor fi la terase. Ceea ce e deosebit. Oricum ce facem vara(după ce se termină Campionatul European de Fotbal)? Ieșim la terase.

O seară grea. O seară #winefriendly

O fotografie postată de nicolae apostu (@nicolaeapostu) pe

Ce bem la terase ar fi întrebarea? Pe mine cândva tata m-a învățat așa: în lunile a căror denumire conține litera r (ianuarie, februarie, martie, aprilie, septembrie, octombrie, noiembrie, decemebrie) se bea vin roșu, în restul – alb. Rose-ul se bea repede, cel mult până în septembrie, apoi nu mai are sens.

Și nu uitați de spumante. Deși eu nu sunt amator de vinuri dulci, acesta de mai jos mi s-a părut foarte deosebit.

Și cred va fi pe gust mai ales domnișoarelor (nu Vadim, spumantul, dar mai știi).

Mai e ceva, la eventul la care am fost eu, a fost fully booked, chiar dacă era ploiță, așa că interesul aparent este sporit, iar prețurile extrem de accesibile pentru o degustare de 5-6 vinuri bune cu gustări ajustate perfect pentru ele. Dacă cineva încă ezită – să meargă sau nu, vă recomand să mergeți, iar detaliile le puteți găsi pe pagina Wine of Moldova.

Și ca un moment personal de mândrie – tot #horrorsquad-ul va avea rol de Ambasador la această ediție, dacă cineva vrea să îi cunoască pe Andrei, Grigorii sau Ronin (ori poate să evite să ajungă la evenimentele la care vor fi ei, de ce nu?) puteți vedea agenda evenimentelor mai jos.