un mic Secret pentru bărbați

Sezonul nunților inevitabil ajung în Moldova odată ce vine luna mai. Emoționant și important eveniment, cu siguranță, dar puțini vorbesc despre ce vine înainte de nuntă.

Unde ai putea petrece în Chișinău o petrecere a burlacilor? Așa ca să fie interesant, memorabil, nici prea scump și nici un party cu mâncare, de parcă ar fi o repetiție a nunții?

Goole spune că nicăieri:

Noi cu băieții din #horrorsquad venim să îl contrazicem un pic, am fost vineri seara(nu pentru că cineva din noi s-ar căsători, dar pentru am muncit toți 4 toată luna mai și nu am reușit să ne vedem)într-un gentelmen club

Prima lecție pe care am învățat-o: trebuie să îți faci rezervare înainte să vii. E bine că un pic de artă oratorică și fețe zâmbitoare pot rezolva micile neînțelegeri. Partea cea mai bună a acestui local: discreția. Nu va alerga nici un fotograf ca să îți facă poze pentru facebook în timp ce tu ai venit să te distrezi.
Partea proastă? – este la parter, cu noua lege anti-fumat ai putea să te simți nevoit să ieși des afară, dacă ești fumător, ceea ce pentru mine nu a fost o problemă odată ce nu fumez.

A doua lecție – trebuie să mergi cu prieteni în care ai încredere. Cu asta noroc am avut.

A treia – nimic bun nu se întâmplă după ora 2.00 iată de ce la 1.30 noi plecasem. Totul trebuie să aibă limite.