Euro 2016: vin britanicii

Am să fiu sincer, meciul Elveția – Albania prezenta prea puțin interes (cu excepția faptului că sunt dintr-o grupă cu România) motiv din care am hotărât să mă intereseze doar rezultatul 다운로드.

Meciurile Wales Bale – Slovacia și Anglia – Rusia, prezentau mult mai mult interes.

Înainte de meci, fanii selecționatelor engleze și ruse, desigur, a trebuit să distrucă Marseille-ul 조선 장기 다운로드. De ce nu?

Despre galej și slovaci nu am auzit așa istorioare 다운로드. Dar în rest, au fost două meciuri practic trase la calc, doar cu rezultate diferite pentru britanici.

În primul meci slovacii au pasat mai bine și alergat mai repede + au controlat mingea, în al doilea – englezii 증인 무료 다운로드.

Numai că ce folos 요괴워치 게임 다운로드? Dacă Wales îl are pe Bale, care deja a generat un super-volum de informație, marcând primul gol a echipei din 1958 la un turneu final (apropo, cine ghicește fără google cine a fost ultimul om să marcheze în poarta lor la un turneu final, înaintea slovacilor e tare bravo), iar rușii îl au pe Sluțkii – care nu numai că este cel mai tânăr și puțin plătit antrenor de la Euro, dar îmi pare mie, și un tactician perfect orcad 16.3.

lui Akinfeev după meci acasă s-au pornit să-i facă monument