toată lumea înoată

Eu mereu îmi ziceam că noi ducem lipsa de două elemente în Chișinău: evenimente culturale și sportive 대디 데이 캠프 다운로드. O lipsă acută și fiecare an tot mai evidentă.

Anul acesta, pe lângă Maraton va mai fi un eveniment sportiv care își dorește să implice masiv Chișinăuienii și nu numai în activități outdoor care nu sunt litr-bol și pe lângă toate aceste activități vor avea o cauză nobilă:

Suma necesară participării echipei de liceeni excepționali din Moldova la “Creatori de viitor – Champions United 2016” este de 50000 lei 웹 스피어 6.1 다운로드. Ne propunem să strângem această sumă în cadrul unor evenimente de înot și alergare în cadrul săptămânii “Bucurie în Mișcare”!

Mai multe detalii cred puteți găsi pe site 다운로드. Eu nu știu dacă voi putea merge la toate evenimentele, dar sigur voi merge la proba de înot, care va fi pe 19 mai și-mi porpun, poate un pic ambițios să fac 600 sau 1000 de metri, condiția mea e simplă: dacă se înscriu măcar 4 oameni în urma acestui blogpost și-mi comunică, atunci eu voi face 1000, dacă nu – 600, evenimentul de pe facebook aici sau, dacă la fel ca și mine preferi înotul alergatului te poți înscrie direct pe site 다운로드.

Eu mă bucur că după mai mult de 10 ani cât am făcut sporturi nautice, experiența mea poate fi utilă și unei cauze nobile 트롤 더빙판 다운로드.