shortcut

Shortcut-urile pe care le creează creierul nostru sunt extrem de comode, știi starea ceea când te urci în troleu, ai de mers vreo 40 minute cu el din care ții minte numai primele 5 și ultimele 2, în rest fețe-stații-muzica din urechi devin un fon perfect pentru meditații 해피휠즈 3d 다운로드.

Viața tot e o călătorie pe termen lung și același concept lucrează și aici: e mai simplu să iei și să folosești загатовчъ – gay-ii îs răi, cruciuța e bună, țara are nevoie de președinte, uneori e mai bine să taci decât să gândești, etc 심플배경화면 다운로드.

Tot de acolo – biserica are dreptate, părintele îi cel mai deștept, iar ceea ce arată la Rossia24 îi cel mai adevărat.

 

Eu nu aș judeca 더 킹 다운로드. De exemplu mie îmi este foarte comod în transport public să deconectez creierul și să conectez doar muzica. Poate la cei care nu vor să înțeleagă că religia este în primul rând dragoste și toleranță tot muzică în cap cântă 퍼그 모바일 다운로드?

Oricum, cum mi-a zis mie o femeie deșteaptă: ”Biserica noastră prea târziu va înțelege că e momentul să se reformeze, catolcii deja au făcut-o cu Pope Francisc, ai noștri încă trăiesc în evul mediu, motiv din care vor pierde mult din popularitate” 즐겨찾기 다운로드.

Amin.