Tehnologiile conectate

Secolul XXI este despre oameni conectați la tot 다운로드. Sau a dispozitivelor conectate la oameni și între ele.
Telefonul se sincronizează cu laptopul, ceasul inteligent(ori brățara?)se sincronizează cu telefonul, și toate prin același wi-fi de acasă + laptopul de la serviciu se sincronizează prin browser, iar dacă schimbi vreun dispozitiv – te miri de unde iar s-au luat toate contactele în el, fără să le copii 다운로드.

Cloud.

OTA.

Drive.

Cuvinte pe care nu neapărat să le înțelegi și cunoști, dar ele deja fac parte din viața ta.
Cea mai mare frică este de tehnologiile care devin prea complicate pentru cel pe care ar trebui să îl slujească, de fapt 다운로드. De câte ori ți s-a întâmplat să cumperi vreun gadget și apoi să îți încrețești fruntea încercând de fapt să îl conectezi. Deși nu ar trebui deloc să fie așa, prea complicat este greșit în anul 2016 다운로드.
Zilele astea am testat Vector Watch și au fost 2 elemente care m-au uimit în mod deosebit:

  1. simplitatea – se conectează ușor, în 10-15 minute deprinzi menu-ul atât a ceasului cât și a aplicației
  2. bateria memtest. în sfârșit am dat de un dispozitiv care are baterie ce ține mai mult de 2-3 zile. Îl încarci cma 30 minute și apoi cam 30 de zile poți să nu îți faci griji 여자친구 바람의 노래 다운로드.

Interfața aplicației arată așa:

Minimum necesar, maximum utilitate 다운로드. Pregătirea de maratonul de duminica tot cu ajutorul acestui ceas o fac. Cel puțin pot fi sigur că 3km (ahaha, da-da, doar 3) îi voi fugi.