fapte bune 2.0

Am povestit în iarnă, cum o mână de oameni pot face ziua cuiva un pic mai frumoasă 다운로드.

Am mai zis și atunci că: Orange Moldova primește zeci de scrisori de la persoane care se ciocnesc cu tot felul de greutăți: copii care au nevoie de intervenție chirurgicală, bunicuțe care își cresc nepoții din pensii de 1500 de lei,  familii numeroase care cu greu se întrețin 다운로드. Cazuri sunt o mulțime. Spre regret compania nu are dreptul să ajute persoane fizice, legislația Republicii Moldova permite suportul fondurilor și a persoanelor juridice prin Fundația Orange, dar oamenii de rând cu greu se descurcă în toate aceste detalii, iar alocarea fondurilor prin ONG-uri poate fi anevoioasă(și uneori insuficient de sigură) 다운로드.

Chiril este o istorie aparte. Despre el deja atâția oameni au povestit încât eu mă mir dacă cineva nu recunoaște acastă față zâmbitoare

Colegii mei Colegele mele(dacă să fim mai exacți)au propus să facem un târg pentru Chiril: îl invităm la Orange, el aduce creațiile sale, iar noi îi oferim suportul sub formă de promovare pe interior și oferirea spațiului pentru târg în spațiul cu cel mai mult trafic din clădire 사신전 다운로드.

noi azi am fost doar 4 colegi în birou, fiecare a cumpărat câteceva de la Chiril fără să ceară rest

Partea bună a fost în faptul că timp de o oră am reușit să strângem aproape 7000 de lei 알드노아 제로 다운로드. Se întâmplă că oamenii fac lucruri bune, fără să dorească ceva în schimb, pur și simplu pentru că suntem oameni, oriunde nu ne-am afla și lucra 다운로드.