când am nevoie de salvare: iTaxi

Deseori repet că în Chișinău taxiurile sunt extrem de ieftine.
Doar că oamenii mi se jeluie, la fel de des, cât de greu este să găsești unul. Că plouă, că ninge sau că pur și simplu la adresa X nu vine vreun serviciu și trebuie să cauți disperat un alt număr a aluit serviciu de taxi (a și mai e și faptul că nu toate call-centrele au învățat operatorii cum să comunice politicos cu clienții).
Iată de ce eu mi-am instalat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partea cea mai bună constă în faptul că interpelarea se expediază la 6 servicii de taxi concomitent, și în 2 minute ai un răspuns: în câte minute și ce fel de mașină va fi servită la scara blocului tău

Apropo, nu știi unde te afli? Geolocarea te va ajuta să te localizezi cu o adresă exactă + la comentarii poți indica în care local ești sau la ce bloc să se apropie careta.

și dacă vrei tare, poți da și comandă de taxi peste X timp, deși această opțiune mai merită lucrată

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din sutele de ori când am chemat un taxi prin această aplicație, probabil doar de 2 ori nu am găsit unul din prima încercare + există formular de feedback și evaluare a taximetristului. Anume din aceste motive recomand cu insistență prietenilor aplicația și iată, fără să fiu plătit pentru publicitate, am ajuns să scriu despre ea pe blog. Cineva s-a mai folosit?