#JeSuisBashtannik

Andrei:

Acest tânăr urmează să fie arestat pentru corupere în masă a alegătorilor cu câte 50 de lei 다운로드. Azi ne luăm rămas bun #JeSuisBashtannik #procuratura

A photo posted by nicolae apostu (@nicolaeapostu) on


procuratura a decis să facă din Andrei un caz unic, de școală pentru restul internetului 감청의 주먹. de ce? pentru că Andrei a avut curajul să facă o prostioară prin mai. eu țin minte cum el lansa site-ul despre care toată lumea deja a vorbit, mai ales acest tânăr amuzant 다운로드.

partea cea mai interesantă este că Andrei recunoștea că el l-a făcut chiar pe 21 mai

iar procurorii „l-au găsit” în octombrie-noiembrie 다운로드.

Karl, îți dai seama? în octombrie-noiembrie. altfel zis: omul face un site prin care chipurile cumpără voturile, deși sistem de billing și nici feedback sub formă de demostrație a îndeplinirii clauzei contractuale indicate pe resurusul online, nu există 다운로드. acest om recunoaște că el a făcut-o și că a fost o glumă în mai. iar procurorii îl găsesc în noiembrie. noiembrie. 6 luni ca să găsești pe cineva care iacătă-l 다운로드.

poate de asta la noi în țară nu se găsește nici un infractor veritabil și în același timp, când sună un ministru sau un cumătru se elibrează oricine e nevoie, sau invers, se arestează 크롬 바이러스 다운로드?

justiția din Republica Moldova se comportă fiecare zi tot mai straniu