fapte bune

Orange Moldova primește zeci de scrisori de la persoane care se ciocnesc cu tot felul de greutăți: copii care au nevoie de intervenție chirurgicală, bunicuțe care își cresc nepoții din pensii de 1500 de lei,  familii numeroase care cu greu se întrețin sph. Cazuri sunt o mulțime. Spre regret compania nu are dreptul să ajute persoane fizice, legislația Republicii Moldova permite suportul fondurilor și a persoanelor juridice prin Fundația Orange, dar oamenii de rând cu greu se descurcă în toate aceste detalii, iar alocarea fondurilor prin ONG-uri poate fi anevoioasă(și uneori insuficient de sigură) 졸라맨 게임 다운로드.

De Sărbătorile de Iarnă împreună cu colegii am hotărât să ajutăm cât de puțin 2 familii din multitudinea celor care s-au adresat după suport 다운로드. A început totul cu câteva master-class-uri de hand made, apoi produsele au fost vândute în cadrul unui Târg de Crăciun în interiorul companiei 다운로드. Astfel fiecare a contribuit cum și-a dorit: unii făcând suvenire și caoduri, alții procurându-le. Colegele au ales acele 2 familii. Am fost și am cumpărat câteceva produse din banii strânși iar restul le-am oferit direct familiilor alese pe parcursul zilei de 6 ianuarie 마인크래프트 서바이벌.

Prima vizită a fost la o doamnă de 83 de ani, care crește singură un băiețel de 12 ani, foarte rușinos și incomodat de prezența noastră, iar bunica sa radia – se vedea că se bucură de ajutor și că duce lipsa unei comunicări, cel mai mult s-a supărat că nu am stat la ceai

A doua alegere a fost o familie care trăiește în 8 oameni într-un apartament și care încearcă să treacă peste greutăți cu eforturi comune – de la mic la mare, iar tânărul care ne-a scris a trecut recent printr-o intervenție chirugicală complicată 다운로드. Intenționat evit să dau nume sau prea multe detalii despre persoanele ajutate pur și simplu ca să nu divulg prea multe din viața lor personală.

Postarea nu este despre faptul că iată ce bravo suntem noi, ci despre faptul că orice sistem, care impune bariere poate fi „amăgit” dacă ai intenții nobile și solidaritate între colegi 다운로드. Ș-apu, când să faci bine, dacă nu de sărbători?

P.S. postarea e scrisă fără consultare cu colegii mei din departamentul de Comunicare, sper să nu mă trezesc cu apeluri supărate peste 20 minute :))

La Mulți Ani