de la cine fură politicienii

știți gurile astea, care spun: cum poate politicianul X sau politicianul Y să fure ceva în țara asta, dacă toată lumea știe că întreaga țară îi „aparține”, de la cine, chipurile, fură?

de la tine fură. de la părinții tăi, de la copii tăi, el fură de la tine.
țara nu îi poate aparține unui om, chiar dacă ar fi monarhie – nu ar putea. dap în democrație.
nu a furat de la tine? a furat, anul trecut, pe vremea asta cu acei 7000 de lei pe care îi faci lunar, puteai să îți cumperi mai multe, pur și simplu pentru că acești 7000 de lei erau aproape 450 de euro, acum cu greu treci de 300, înțelegi? în fiecare lună tu ai pierdut câte 150 de euro pentru ca cineva să trăiască și mai bine decât tu îți imaginezi

spitalul la care va merge tatăl tău nu va avea medicamentele care i se cuvin pe poliță, pentru că s-a furat și din medicină, iar tatăl tău va trebui să dea din pensia lui care e mai mică de acei 150 de euro pe care tu îi pierzi lunar, să își cumpere seringi și cine știe ce medicament care trebuia să i-l ofere polița. polița pentru care este impus să plătească sau pentru care plătești tu, din salariul tău, impozit, impozit care se duce la cel care fură. și dacă fiecare lună te-ar pune tu cu mâna ta să dai acei bani în impozit, iar apoi să îi iai tatălui medicamentele care trebuia să-i fi fost achitate din impozitul care l-ai dat, poate ascuțeai furca deja. poate

ei fură din grădiniță, în care tu dai copilul iar acolo caloriferele sunt abia calde, pentru că nu sunt bani de curățat sistemul de încălzire, unde copilul tău mănâncă cu 25% mai puține lactate și carne, pentru că din banii aceștea cineva suge o țâță țuguiată a unei fetișcane de 20 de ani, acel cineva abia își ridică puța cu viagre și alte chimii, dar țâșa o suge el, nu copilul tău.

banii sunt furați din mașina ta, pentru că ceea ce ai dat tu pentru întreținerea drumurilor a construi un singur drum, lui: spre cele mai pitorești locuri de odihnă din lume, iar tu vara, iară ai să pleci la Zatoka, pentru că cu 7000 de lei mai departe nu ajungi.

așa că de la cine fură stăpânii Moldovei? de la tine, iar tu îi susții și răbzi. bravo