ai ce meriți!

o bună parte din noi, pe facebook-uri și twittere ne bucurăm pentru faptul că Filat suferă în penetenciar, chipurile așa și-i trebuie, pentru că singur nu a avut grijă de ele(penitenciare)asta deși vina omului politicianului încă nu a fost probată definitiv și chiar dacă ar fi – oricine merită tratament uman 토토의 천국 다운로드. standarde duble? da. de aici tot cei care se bucură se lamentează despre faptul că integrarea în UE se reține. despre drepturile omului nu se lamentează nimeni 다운로드.

o altă parte, azi zicea de jurnalistul de la today.md care a fost bătut că așa și îi trebuie, chipurile să nu-l slujească pe Plahotniuc și nu va păți nimic 엔비디아 그래픽 드라이버 다운로드. iarăși nu e demostrat direct că ar sluji pe cineva bietul jurnalist, dar chiar dacă e așa: nu se poate să bați un jurnalist asta e regula numărul unu, poți să-i interzici să treacă, poți să-i iei acreditarea poți să îl ignori dar nu să bați 사이드 싱크 3.0 다운로드. nu se poate să bați oamenii în genere, dar asta e discuție aparte.
mâine-poimâine jurnaliștilor li se va întoarce să lucreze doar pentru P 창업사업통합정보관리시스템 다운로드. și F. pentru că nu poți fi o păpușă care mănâncă din palma cuiva veșnic și vor apărea jurnaliști cu adevărat de investigație, care vor dori să dea informații veridice 스마트 폰 문자 다운로드. știți cine va dori să le spargă atunci capul în primul rând, alde F. și P. oricine nu vor fi aceștia atunci, de exemplu Rusia sau a Ucraina a avut destule istorii de acest gen 다운로드. ce vezi zice voi, când jurnaliștii care încearcă să ne arate fărădelegile politicienilor vor ajunge cu capul spart. nimic, pentru că standarde duble

nouă ne pasă de drepturi și de egalitate doar când ține de noi și de interesele noastre 다운로드. restul: ucideți, tăiați sau distrugeți în penetenciar – nu ne pasă. poate într-adevăr facem parte din Uniunea Asiatică mai mult? poate 다운로드?