vreau alte impozite

criză.

există zodia crizei? undeva între balanță și taur cred ar trebui să fie. pentru toate dățile de 13. păi iată Moldova trăiește acum în această zodie, vesel și zglobiu, iar despre motive, cred nici nu merită să menționăm. asta e, și totul ce încearcă să facă acum statul – este să recupereze banii pierduți prin tot genul de impozite.

dificultăți în obținerea permisului de conducere. mărirea taxelor pentru drumuri, pentru curent electric, pentru gaz, posibil curând pentru gigacalorie de încălzire termică.

iar eu vreau…mărirea accizelor pentru alcool. de 2-3 ori. tot alcoolul are mai mult de 15% de alcool să coste de 2-3 ori mai mult aș vrea.

sau în genere tot alcoolul în afară de vin, care e un produs național strategic. vreau ca fiecare care decide să-și bea sănătatea să o facă scump, astfel încât să se îmbogățească bugetul național, ori să nu o bea și să producă, pentru sine și pentru copiii săi. mai ales că alcoolul îneacă sentimentul de revoltă. vreau să fim un popor supărat și treaz, care judecă la rece și dur fiecare greșeală

vreau impozit pe beție. cât mai mare