ants in your pants

fiecare generaţie şi vârstă cu problemele sale.

dintăi este important să îţi permită părinţii să mănânci bumboane şi să bei cola, pentru că asta îţi place.

mai târziu contează să fii cel mai popular. apoi câţi parteneri sexuali ai/nu ai. pe cât creşti – pe atâta problemele se lărgesc, înţelegi că hârtia igienică şi mâncarea în frigider nu mai apar singure, iar facturile pentru iarnă sunt considerabil mai mari, decât cele de vară, şi asta poate fi o problemă.

apoi, probabil, trebuie să înveţi să îi zici nu copilului tău când vrea o bomboană mai mult ori cola. deşi când te gândeşti la cât alcool şi ţigări ai băgat tu în tine cu vreo 2-3 ani înainte să apară el, credcă un pic ştii că eşti ipocrit. dar el nu trebuie să ştie asta.

fiecare vârstă şi generaţie cu probelmele sale. dar un lucru râmâne constant: felul în care îi faci pe alţi oameni să se simtă. şi poţi fi un căcat atât atunci când bei cola, pe ascuns de părinţi cât şi atunci când stai în rând la casă să achiţi pamperşii pentru copilul tău. om bun nu este o profesie, dar este un fel în care poţi fi memorat, şi apoi…dacă nu aşa, cum altfel ai vrea să te ţină minte cei care au fost importanţi pentru tine?

lupta cu furnicile din cap sau din chiloţi în acest fel, trebuie dusă aşa ca să nu sufere oamenii