dragă elev, ești prost

 

42%
Ești un prost, dacă ai făcut 3 ani de liceu, și n-ai putut măcar pe un 5 să scrii BAC-ul 전원 일기 다운로드. Eu recunosc și accept că s-ar putea întâmpla că emoțiile și presiunea te-au depășit și datorită acestor factori te-ai blocat, dar în așa caz ai șansa 2 다운로드.
Dar în general ești un prost, pari și mai prost când dai vina pe minister că au pus camerele de filmat, pentru că în așa mod recunoști și mai mult propria inabilitate de a face față probelor și necesitatea de [tooltip tiptext=”[tooltip tiptext=”A TRIȘÁ ~éz 1 다이아몬드 런 다운로드. intranz. A folosi mijloace necinstite la jocul de cărți. 2. tranz. (parteneri la jocul de cărți) A induce în eroare, măsluind cărțile. “]a trișa[/tooltip] vmware workstation pro 15. Proști sunt și părinții tăi, care au dat bani ca tu să poți copia, în loc să-ți dea educația necesară să poți învăța măcar pe un 5.

Prostia ta este atât de nemărginită, încât nu poți înțelege/accepta că ai picat la BAC doar din propria vină 다운로드. Dar lasă…asta nu-i ultima dată când viața te pedepsește.